Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)

Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.59
File Size512.4Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherBlayze Games, L.L.C.
PriceFree
MOD FeaturesEnemy on Minimap

Descriptions

Bullet Force (MOD, Enemy në Minimap) - qitës me shumë lojtarë në person të parë i cili në shumë aspekte huazoi elementë të desktopit goditi Counter-Strike. Nga ana tjetër, versioni Android do t'ju lejojë të merrni pjesë në beteja dinamike në formatin 10 deri në 10, duke përdorur një përzgjedhje të pasur armësh, forca të blinduara, kamuflazh dhe pajisje të ndryshme. Për momentin, Bullet Force ka katër mënyra të lojës. Pjesa grafike dhe kontrolli gjithashtu nuk shkaktojnë censurime. Më vete, vlen të përmendet mundësia e një loje offline, pa internet, kundër bots.

Screenshots

Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap)

Bullet Force Video

Download Bullet Force (MOD Enemy on Minimap) APK for Android

FPS-të më të mira në android, luani qitës në person të parë në internet ose jashtë linje me shumë personalizime dhe arena armësh.
Bullet Force është një lojë qitëse me veprim të shpejtë 3D.
Shkarkoni këtë qitje nova FPS tani!
Veprim me shumë lojtarë FPS PVP.
Luftoni së bashku me shokët tuaj të skuadrës në një luftë masive me 20 lojtarë duke përdorur një sërë armësh ikonike (armë, pistoleta, AK-47, pushkë sulmuese,).
Jini gati të qëlloni për të vrarë të gjithë armiqtë tuaj në këtë lojë mbijetese.

Maybe You Like