Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)

Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version28
File Size89.2Mb
File TypeAPK
PublisherPomelo Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Bullet Boy (MOD, Para të Pafundme) - një lojë shumë e pazakontë në të cilën do të luani për një djalë të vogël një plumb që duhet të fluturojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe të mbledhë përmirësime dhe shpërblime të ndryshme gjatë rrugës. Grafika të shkëlqyera dhe kontrolle të thjeshta që mund t'i personalizoni vetë do t'ju tërheqin në lojë për një kohë të gjatë, dhe një numër i madh vendndodhjesh dhe personazhesh kalimtarë nuk do t'ju japin kohë për mërzi. Të gjithë fansat e vrapuesve arcade do ta pëlqejnë atë.

Screenshots

Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money)

Bullet Boy Video

Download Bullet Boy (MOD Unlimited Money) APK for Android

Luaj këtë aventurë indie tepër argëtuese në një botë lundruese, ku ju qëlloni me topa të fuqishëm!
Njihuni me Bullet Boy, djalin e guximshëm në jetpack, i cili nxiton për t'i shpëtuar një tornadoje vdekjeprurëse, ndërsa përpiqet të mbledhë pjesët e humbura të disave shumë misterioze , dhe statujat magjepsëse.
Të mbushura me mekanikë shumë dinamikë jetpack.
Shmangni zogjtë, ndërtesat dhe makineritë e çuditshme, trokitni lehtë për të shmangur pengesat që lëvizin shpejt me jetpack-in tuaj, synoni pikërisht të arrini në topin tjetër ose gjuani drejt qiellit për të shmangur pengesat e shumta dhe për të arritur shpejt në qëllimin tuaj!.

Maybe You Like