Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)

Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.02
File Size84.3Mb
File TypeAPK
PublisherLion Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Bullet Bender (MOD, Monedha të Pafundme) - veprim taktik tredimensional i personit të tretë në të cilin duhet të sfidoni organizatat terroriste, qëllimi kryesor i lojës, do t'ju duhet të kontrolloni plumbin pas goditjes. Pasi të keni qëlluar, do t'ju duhet të drejtoni një plumb mbi armiqtë tuaj dhe t'i eliminoni ata, gjithashtu do të ketë misione për të shpëtuar civilët nga armiqtë.

Screenshots

Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins)

Bullet Bender Video

Download Bullet Bender (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Mer kontrollin!Bëhuni një me plumbin në këtë enigmë të mbushur me veprim.
Në këtë përvojë unike, ju bëheni plumbi.
Ju jeni në kontroll të lëvizjes së tij.
Pasi arma qëllon në objektivat, ju e lëvizni atë majtas dhe djathtas, dhe lart e poshtë.
Kujdes nga pengesat që ju dalin në rrugën tuaj!
Drejtoni plumbin e argjendtë ose sende të tjera të përmirësuara në destinacionin e duhur që shkakton dëme maksimale!
A keni koordinimin, shkathtësinë dhe zgjuarsinë për të kapërcyer çdo nivel?
A mund t'i ndaloni djemtë e këqij dhe t'i rrëzoni të gjithë me një goditje?
A jeni ju ai?.1.Mekanika e thjeshtë por e varur.

Maybe You Like