Build Away! – Idle City Game MOD

Download Build Away! - Idle City Game (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.5.4
File Size53.1Mb
File TypeAPK
PublisherFutureplay
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Ndërto larg! - Lojë e qytetit boshe (MOD, para të pakufizuara) - Ndoshta shumë kanë ëndërruar gjithmonë të udhëheqin një qytet të madh dhe të begatë. Pasi ta shkarkoni këtë lojë ju keni një mundësi të tillë, krijoni kushte të mira për banorët e qytetit tuaj dhe do të bëheni një person me shumë ndikim për të gjithë dhe një shembull për imitim. Pushtoni qytetin tuaj, shndërrojeni atë në një metropol të madh, krijoni vende pune për punonjësit tuaj dhe shikoni ekologjinë e qytetit tuaj, krijoni parqe të reja kënaqësie dhe plazhe për rekreacion. Ndërtoni si shërbime të ndryshme që do të merren me dhe reduktojnë krimin në qytetin tuaj dhe do të trajtojnë pacientët. Paratë rriten kur shpenzohen!

Download Build Away! - Idle City Game (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like