Bubble Witch 2 Saga MOD

Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.54.4
File Size67.7Mb
File TypeAPK
PublisherKing
PriceFree
MOD Featuresacceleration/lives

Descriptions

Bubble Witch 2 Sag - vizitoni mbretërinë duke shpërthyer flluska sa mundeni në këtë aventurë emocionuese. Fito të gjitha nivelet sovernshenno falas! Versioni i ri Bubble Witch 2 Saga shton mënyra të reja të lojës, është bërë grafika edhe më e bukur dhe ka shtuar më shumë se 60 nivele magjike - shtohen më shumë çdo 2 javë!

Screenshots

Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives)Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives)Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives)Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives)Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives)

Download Bubble Witch 2 Saga (MOD acceleration/lives) APK for Android

Maybe You Like