Download BTS WORLD (MOD Full)

Download BTS WORLD (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.9.5
File Size81.5Mb
File TypeAPK
PublisherNetmarble
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

BTS WORLD - një lojë origjinale simuluese rastësore në të cilën do të luani rolin e një menaxheri grupi dhe do t'ju duhet të filloni të punoni që nga fillimi i grupit. Loja fillon nga momenti kur merrni një biletë për koncertin, njiheni me ekipin dhe vazhdoni me promovimin e grupit. Origjinaliteti i projektit qëndron në faktin se i gjithë loja është në stilin kinematografik, duke përdorur më shumë se njëqind video dhe 10,000 foto.

Screenshots

Download BTS WORLD (MOD Full)Download BTS WORLD (MOD Full)Download BTS WORLD (MOD Full)Download BTS WORLD (MOD Full)Download BTS WORLD (MOD Full)

BTS WORLD Video

Download BTS WORLD (MOD Full) APK for Android

Është viti 2012 - dhe ju punoni në Big Hit.
Si menaxher i BTS, debutimi i tyre varet nga ju!.
A është ky fillimi i historisë suaj të suksesit?.
A do të jeni në gjendje të ktheheni në botën tuaj?

Maybe You Like