Bruce Lee: Enter The Game MOD

Download Bruce Lee: Enter The Game (MOD Coins/Currency)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.5.0.6881
File Size67.2Mb
File TypeAPK
PublisherHibernum Creations
PriceFree
MOD FeaturesCoins/Currency

Descriptions

Bruce Lee: Hyni në lojë - luftoni për besnikëri si profesionistët më të mëdhenj të arteve marciale - Bruce Lee! Do të hedhë një sulm të fortë mijëra kundërshtarësh në këtë aksion qitës emocionues 2D. Mënyra e njohur e lëvizjeve dhe tingujve lidhet vetëm me një burrë - Bruce Lee. Përdorni tundjen e zakonshme Bruce Lee: Hyni në lojë (MOD, Monedha/Manedha), për të kryer sulme ajrore, duke shpërthyer mënyra COMBO, pothuajse duke prekur zonën. Nga kumkuat

Download Bruce Lee: Enter The Game (MOD Coins/Currency) APK for Android

Maybe You Like