Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)

Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.912
File Size179.8Mb
File TypeAPK
PublisherSupersonic Studios LTD
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Gara e urave (MOD, monedha të pakufizuara) - një variant tjetër në temën popullore të ndërtimit të urave. Në përgjithësi, ky projekt nuk është shumë i ndryshëm nga analogët e shumtë, por zhvilluesit janë përpjekur të maksimizojnë cilësinë e enigmës fizike popullore, për ta paraqitur atë në interpretimin e saj. Dhe kështu, detyra juaj kryesore në mod apk Bridge Race do të jetë të ndërtoni një urë mbi grykë, të kërkoni blloqe më shpejt se kundërshtarët tuaj dhe të ndërtoni urën e parë të tij për të fituar garën!

Screenshots

Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins)

Download Bridge Race (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Loja më e mirë e garave ndonjëherë me rreth 250 milion shkarkime!
Përpiquni të ndërtoni Urën tuaj duke konkurruar me të tjerët për blloqe koleksionuese!
Ju duhet të kujdeseni për grabitësit e mundshëm..
Bashkohuni në aventurën me më shumë se 1000 nivele që përmbajnë mekanizma të tillë si rrëshqitës, trampolina, zip-line, shkallë dhe ashensorë!
Mblidhni blloqe me ngjyrën tuaj dhe ndërtoni ura me to..
Karakteristikat kryesore të lojës përfshijnë:

Maybe You Like