Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)

Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version5.0
File Size86.6Mb
File TypeAPK
PublisherHeadup
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Bridge Constructor Portal - lojë me enigmë e cila kombinon elemente të projekteve të tilla ikonike si Portal dhe Bridge Constructor. Sipas komplotit, ju jeni një punonjës i ri i një qendre kërkimore që studion natyrën e portaleve, por ju duhet të ndërtoni struktura të ndërlikuara duke përdorur ura, rampa dhe platforma në mënyrë që punonjësit të arrijnë në një pikë të caktuar. Vlen gjithashtu të përmendet se gjatë rrugës do të gjeni një numër të madh kurthe, frëngji, gropa me acid, të cilat mund të anashkalohen duke përdorur pajisje speciale të tilla si xhel repelent ose platforma ajri.

Screenshots

Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)Download Bridge Constructor Portal (MOD Full)

Bridge Constructor Portal Video

Download Bridge Constructor Portal (MOD Full) APK for Android

Hyni në Qendrën e Pasurimit të Shkencës Aperture dhe përjetoni Portalin e Ndërtuesit të Urës – bashkimi unik i lojërave klasike Portal™ dhe Bridge Constructor™.
Si punonjës i ri në laboratorin e testit të Aperture Science, është detyra juaj të ndërtoni ura, rampa, rrëshqitje dhe të tjera konstruksione në 60 dhoma provë dhe kaloni Bendies të sigurtë në vijën e finishit në automjetet e tyre.
Përdorni pajisjet e shumta të Portalit, si portalet, xhel shtytëse, xhel repulsioni, pllaka besimi ajror, kube dhe më shumë për të anashkaluar frëngjitë e rojës, acidin pishina dhe barriera lazer, zgjidhni enigmat me çelës dhe kaloni nëpër dhomat e provës të padëmtuara.

Maybe You Like