Bridge Constructor MOD

Download Bridge Constructor (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version6.1
File Size54.4Mb
File TypeAPK
PublisherClockStone STUDIO
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Bridge Constructor (MOD, Unlocked) - një lojë shumë interesante në të cilën do të ndërtoni një sërë urash që do të ndryshojnë në lartësi dhe gjatësi. Bëhuni më i miri dhe ndërtuesi më i madh i urave. Në këtë lojë ju do të përdorni 4 materiale ndërtimi. Loja ka grafikë shumë të bukur, dhe sa më afër realitetit të fizikës. Sa më e mirë të jetë cilësia dhe ju do të bëni punën tuaj, aq më shumë shpërblime merrni.

Download Bridge Constructor (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like