Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)

Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.2.7
File Size89.9Mb
File TypeAPK
PublisherBoomBit Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Hints

Descriptions

Simulatori i ndërtimit të urës (MOD, këshilla të pakufizuara) - një lojë popullore në të cilën do të gjeni veten në rolin e një inxhinieri që duhet të ndërtojë ura. Në fillim, detyrat tuaja do të jenë mjaft të thjeshta, por duke luajtur pak do të kuptoni se kjo është larg nga rasti. Loja ka disa mënyra loje, arkada është më e lehtë për t'u mësuar dhe me detyra të thjeshta dhe realiste, gjë që do t'ju kërkojë të keni durim dhe vëmendje të veçantë, sepse dizajni do të jetë më i vështirë dhe më i vështirë me çdo nivel. Sidomos zhvilluesit i kushtuan vëmendje fizikës, sepse gjithçka është hedhur mbi të.

Screenshots

Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints)

Bridge Construction Simulator Video

Download Bridge Construction Simulator (MOD Unlimited Hints) APK for Android

Vendosni aftësitë tuaja inxhinierike, intuitën dhe zgjuarsinë për të provuar në këtë lojë enigmë krejt të re Bridge Construction Simulator.
Do të bëheni një konstruktor të cilit i kërkohet të improvizojë dhe – mbi të gjitha – të përshtatet me detyrën në fjalë.
Përdorni burimet tuaja për të ndërtuar struktura të afta të mbajnë peshën e një makine.
Përpiquni të bëheni një ndërtues i mirë sa më shpejt që të mundeni - gjërat do të vështirësohen.
Ju nuk do të jeni në garë kundër kohës, prandaj jini një konstruktor i kujdesshëm dhe i zhytur në mendime.
Ju do të projektoni dhe ndërtoni ura gjithnjë e më të përpunuara në katër vende të ndryshme.
Secili prej tyre është një enigmë logjike e ndryshme për një ndërtues të zhytur në mendime.
Gjërat mund të duken të lehta kur filloni në një qytet, por sapo të kaloni në kanion, luginë dhe në fund male do të bëhet e vështirë.
Detyra nuk është kurrë e pamundur, por madhësia dhe elasticiteti i strukturave tuaja do të duhet të rriten ndjeshëm nëse nuk dëshironi të jeni përgjegjës për një aksident me makinë.
Përdorni logjikën dhe aftësinë tuaj për t'u bërë një mjeshtër i ndërtimit të urave dhe për të thyer disa rekorde gjatë rrugës!.
Përveç modalitetit normal, Bridge Construction Simulator ofron një të lehtë (për një buxhet të shtuar dhe më shumë fleksibilitet) ose të vështirë (për një përfundim, në dukje sfidë e pamundur e enigmës që do të jetë në gjendje të thyejë edhe ndërtuesin më të mirë).
Ka diçka për një konstruktor të çdo niveli aftësie.
Nëse e gjeni veten në një vend të ngushtë, një sistem këshillash do t'ju ndihmojë t'ju drejtojë drejt zgjidhjes dhe do t'ju ndihmojë të ndërtoni aftësitë tuaja si ndërtues.
Përdorni ndihmën e dhënë për të ndërtuar ura që nuk do të thyhen.

Maybe You Like