Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)

Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.10.2
File Size28.8Mb
File TypeAPK
PublisherTranslimit, Inc
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Pikat e trurit (MOD, monedha të pakufizuara) - Një enigmë e shkëlqyer që zhvillon në mënyrë të përsosur të menduarit tuaj, gjithçka që kërkohet nga ju është të shtyni topin blu në atë rozë. Por mos mendoni se gjithçka është kaq e thjeshtë, menjëherë mund të mendoni se loja është shumë e thjeshtë dhe e pakomplikuar, por pasi të kaloni disa nivele më tej do të kuptoni se sa shumë keni gabuar. Përveç një ideje interesante, do të shihni të paktën 200 nivele interesante me detyrat dhe enigmat e tyre unike, loja tërhiqet nga minutat e para të lojës.

Screenshots

Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins)

Brain Dots Video

Download Brain Dots (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Mbi 40 milion shkarkime!
E vetmja gjë që duhet të bëni është të "përplasni dy topa".
A do të jeni në gjendje t'i pastroni këto faza të thjeshta, por në fakt të vështira?.

Maybe You Like