Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)

Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.15.28
File Size129.4Mb
File TypeAPK
PublisherPlaygendary Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Bowmasters (MOD, Monedha të Pafundme) - gamë qitjeje dinamike dhe shumë interesante në pajisjen android. Në të cilën do të zgjidhni një nga mbi 31 heronjtë. Dhe për të përdorur super aftësitë e tij unike. Detyra kryesore do të jetë të shkatërroni të gjitha gjallesat që janë në nivelet tuaja. Luaj në mënyra të ndryshme në lojë, konkurro në duele një për një, me miqtë ose lojtarët e tjerë. Loja ka grafikë të mirë dhe kontrolle të qarta, loja zvarritet për shumë orë lojë, bashkohuni me apk mod Bowmasters!

Screenshots

Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins)

Bowmasters Video

Download Bowmasters (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Një version krejt i ri i lojës me shumë lojtarë me famë botërore me harkëtarët — një lojë e nxehtë me qëllime dhe gjuajtje, Bowmasters ka ruajtur për ju:• 60+ PERSONA TË Çmendur nga të gjitha dimensionet absolutisht falas!.
• 60+ ARMË TË NDRYSHME për kaos totale , fatalitete mbresëlënëse me fizikën e leckës!.

Maybe You Like