Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)

Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version4.69
File Size93.6Mb
File TypeAPK
PublisherHyperkani
PriceFree
MOD FeaturesSkins Unlocked

Descriptions

Bomber Friends (MOD, Skins Unlocked) - një lojë që do të largojë fare mërzinë dhe trishtimin tuaj, me ritëm të shpejtë dhe shumë armiq nuk janë në gjumë! Të hedhur në erë çdo gjë në rrugën e saj, dhe të përpiqet të mos erë veten në një numër të madh të niveleve të lojës dhe vendndodhjet ku, dhe do të jetë një betejë fantastike. Ftoni miqtë tuaj dhe luftoni në vend ose kundër njëri-tjetrit për të zbuluar se cili prej jush është më i shkathët dhe më i shpejtë. Menaxhimi miqësor dhe grafika e mirë ju pushtojnë që në minutën e parë të lojës, bëheni fitilja më e shkathët!

Screenshots

Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked)

Bomber Friends Video

Download Bomber Friends (MOD Skins Unlocked) APK for Android

Merr Bomber Friends tani dhe bashkohu në lojën jashtëzakonisht të ethshme dhe argëtuese në internet me shumë lojtarë!
Bombardoni miqtë tuaj dhe jini të fundit që mbijetoni për të fituar ndeshjen!
Mblidhni fuqi për të marrë bomba më të fuqishme!
Përdorni bombat shpërthyese për të shpërthyer miqtë tuaj nga e gjithë harta!.
Arena e re me shumë lojtarë e bën lojën në internet edhe më të mirë dhe më shpërblyese!
Mblidhni kuvertën tuaj të betejës dhe krijoni strategjinë tuaj të lojës.
Përditësoni kartat për të marrë bomba speciale më të mira.
Fitoni medalje dhe arrini në arena më të larta!.

Maybe You Like