Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)

Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version12.0.8
File Size52.2Mb
File TypeAPK
PublisherMindblocks
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Block Story Premium (MOD, Gurë Kristali të Pafund) - Do ta gjeni veten në një botë blloku ku duhet të mbijetoni me çdo kusht. Nuk do të keni asgjë dhe do të filloni duke nxjerrë burime dhe duke i përpunuar ato në objekte dhe armë. Gjithashtu, do të keni mundësinë të keni disa kafshë shtëpiake, të cilat mund t'i përdorni si mbrojtje ose sulm. Në këtë botë, shumë krijesa gjigante enden përreth, të cilët do të përpiqen t'ju shkatërrojnë. Provojini të gjithëve se mund të mbijetoni në kushte të tilla.

Screenshots

Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems)

Block Story Premium Video

Download Block Story Premium (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Ndërtoni një botë me peizazhe të mëdha ku ju keni kontrollin përfundimtar.
Ju vendosni se ku të shkoni dhe çfarë të ndërtoni.
Fluturoni mbi dragonj dhe krijesa të tjera ndërsa filloni një kërkim epike për të shpëtuar botën.
Block Story® kombinon ndërtimin e bllokut popullor 3D, lojën e eksplorimit të sandboxit me elementë të lojës emocionuese dhe problematike të lojës me role.
Përfundoni kërkimet për të pushtuar biome të ndryshme dhe për t'u bërë luftëtari më i madh në mbretëri.
Ndërtoni fortesa, takoni një shumëllojshmëri të gjerë krijesash, përbindësha të shefave të betejës dhe minoni burime të vlefshme për të përmirësuar armët, për të aksesuar pajisje më të mira dhe për të krijuar objekte për të thirrur përbindësha të të gjitha llojeve - duke përfshirë dragonjtë!
Fillon kapitulli i parë i tregimit tuaj.
• Zbuloni disa kërkime të reja emocionuese.

Maybe You Like