Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.17.1
File Size69.3Mb
File TypeAPK
PublisherFun Games For Free
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Block Craft 3D: Building Simulator Games Falas (MOD, Monedha të Pafundme) - loja është bërë në grafikë pixel 3D dhe do të tërheqë shumë përdorues të pajisjeve Android. Ju duhet të zhyteni me kokë në botën virtuale, në të cilën mund të ndërtoni dhe rindërtoni jo pak mrekulli të botës nga blloqe të ndryshme. Merrni burime të dobishme, ndërtoni shtëpi të shkëlqyera dhe thjesht bëni atë që doni. Tani ju takon juve të vendosni se çfarë dhe si të vendosni. Mblidhni sa më shumë fansa të krijimtarisë suaj me portalin online të projekteve të gatshme, provoni të gjithëve se nuk keni të barabartë në Block Craft 3D mod apk.

Screenshots

Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins)

Block Craft 3D Video

Download Block Craft 3D (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Krijoni dhe rritni fshatin tuaj ose ndërtoni lirshëm në një botë të hapur pa kufi!
Shumë ndërtime të ndryshme.
Ndërtoni një shtëpi, një kështjellë, një minierë apo edhe një anije kozmike dhe Kullën Eifel!.
Simuloni jetën më të mirë.

Maybe You Like