Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)

Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.19.41
File Size154.7Mb
File TypeAPK
PublisherSYBO Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Blades of Brim (MOD, para të pakufizuara) - një vrapues shumëngjyrësh në të cilin do të gjeni veten në kohët e lashta, në të cilën do të luani si një nga rojtarët e paktë të një kështjelle të lashtë, në të cilën ruhen relike antike dhe burime të vlefshme. dikush ka depërtuar në zonën e kufizuar dhe po përpiqet të vjedhë bizhuteritë, detyra juaj do të jetë ta kapni dhe ta ndaloni, të përdorni një numër të madh armësh, të shmangni të gjitha pengesat në rrugën tuaj, të anashkaloni kurthet dhe të kapni grabitësin. Loja do t'ju kënaqë me grafikë të shkëlqyer dhe të detajuar, me një numër të madh vendndodhjesh.

Screenshots

Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money)

Download Blades of Brim (MOD Unlimited Money) APK for Android

Vraponi për t'u bërë kalorësi më i madh që bota e Brim ka parë ndonjëherë.
Shkoni në një univers epik ku ju presin magjia dhe kaosi, i mbushur deri në BRIM me misione të bukura dhe përmirësime të pakufizuara të armëve dhe armaturave të disponueshme.
LUANI si heronjtë e mrekullueshëm të Brim për të shpëtuar bota nga ushtria pushtuese e Goonëve.
Mblidhuni mbi shkëmbinjtë madhështorë dhe hakoni dhe goditni Goons dhe shefat e tyre të tmerrshëm me shpatën tuaj magjike.

Maybe You Like