Biotix: Phage Genesis MOD

Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.6
File Size27.6Mb
File TypeAPK
PublisherTEN PERCENT RED
PriceFree
MOD Featuresunlimited coins

Descriptions

Biotix: Phage Genesis (MOD, monedha të pakufizuara) - Loja e lojës, natyrisht, nuk është një ide e re se si virusi, dhe për mekanikën e lojës, një përfaqësues i shkëlqyer i zhanrit është, për shembull, Starlink. Por projekti tërhoqi vëmendjen me dizajnin dhe lehtësinë e funksionimit. Në nivel do të shihni një numër qelizash, fillimisht do t'i përkisni vetëm njërës, por qëllimi juaj është t'i kapni të gjitha.

Screenshots

Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins)Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins)Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins)Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins)Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins)

Biotix: Phage Genesis Video

Download Biotix: Phage Genesis (MOD unlimited coins) APK for Android

Maybe You Like