Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)

Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version2.909
File Size65.0Mb
File TypeAPK
PublisherDryGin Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Bio Inc. - Lojë Biomjekësore (MOD, Monedha të Pafundme) - një aplikacion shumë i popullarizuar në këtë kohë që do t'ju prezantojë me trupin e njeriut, thelbi i vetë lojës është të prezantoni në pacientin tuaj eksperimental një sërë trupash dhe sëmundjesh biologjike, monitoroni përparimin dhe shëndetin e bartësit, krijoni sëmundje të reja dhe infeksione të tjera që do të zhdukin dhe prishin nervat e gjithë njerëzimit. Megjithë thjeshtësinë e saj, loja ishte shumë problematike dhe kalimtare, koha e kaluar në lojë kalon.

Screenshots

Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins)

Bio Inc. - Biomedical Game Video

Download Bio Inc. - Biomedical Game (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Bio Inc.: Redemption është një imitues kompleks biomjekësor në të cilin ju merrni vendime për jetën ose vdekjen.
Krijoni sëmundjen përfundimtare për të infektuar dhe munduar viktimën tuaj ose luani si kreu i një ekipi mjekësor dhe shpresojmë të gjeni një kurë për të shpëtuar pacientin tuaj.
A do të jeni ju murtaja apo do të ruani njerëzimin?
Përfshirë mbi 600 sëmundje, viruse, simptoma, teste diagnostikuese, trajtime dhe kushte të tjera mjekësore, Bio Inc.
: Shëlbimi është tmerrësisht realist.
Do t'ju mahnisë për orë të tëra, duke ju sjellë në një botë mikroskopike me përmasa epike të murtajës!.
Si vazhdim i hitit celular mbarëbotëror Bio Inc.
(që gëzohet nga mbi 15 milionë lojtarë), Bio Inc.
: Redemption u rindërtua nga themeli për ta bërë atë simulatorin më realist dhe vizualisht mahnitës të gjendjes mjekësore në dispozicion.

Maybe You Like