Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)

Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.9.11
File Size88.9Mb
File TypeAPK
PublisherKAKAROD INTERACTIVE
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Currency

Descriptions

Big Hunter (MOD, monedhë e pakufizuar) - zhyteni në botën parahistorike, ndjehuni si një marrës i vërtetë. Ju duhet të luani udhëheqësin e fisit, i cili është i uritur. Do t'ju jepet një zgjedhje e armëve, sepse secila kafshë ka nevojë për të sajën. Do të shkoni në gjueti për kafshë të mëdha. Sa më shumë miniera, aq më shumë pikë fitoni për të. Për ta do të keni mundësinë të blini armë të reja ose mund të përmirësoni të vjetrën. Loja ka grafikë shumë të bukur dhe menaxhim të lehtë. Për të goditur objektivin ju duhet të zgjidhni këndin e fluturimit dhe më pas arma do të bëjë gjithçka për ju.

Screenshots

Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency)

Big Hunter Video

Download Big Hunter (MOD Unlimited Currency) APK for Android

◆ Lojë popullore që arriti 20 milionë shkarkime në mbarë botën!.
Një lojë intensive gjuetie e njerëzve fisnorë të uritur!.
Gjuani kafshët gjigante të lashta!

Maybe You Like