Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)

Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.06.5
File Size94.1Mb
File TypeAPK
PublisherT-Bull
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Trashëgimia më e mirë e snajperit (MOD, para të pakufizuara) - qitje me veprim dinamik në të cilën duhet të shkoni në botën misterioze dhe të rrezikshme të banuar nga dinosaurët dhe zombitë, ndërsa përpiqeni të shkatërroni sa më shumë armiq nga një shumëllojshmëri armësh. Baza e komplotit të lojës ishte një program i diskutueshëm, i cili, sipas idesë së tij, shkencëtarët kombinuan ADN-në e njerëzve dhe dinosaurëve, por si eksperimenti shkoi keq dhe përbindësha të mëdhenj gjakatarë shpërthyen në rrugë. Është në këtë botë që ju duhet të përpiqeni të mbijetoni. Performanca e shkëlqyer grafike dhe efektet e ndryshme vizuale e diversifikojnë ndjeshëm lojën.

Screenshots

Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money)

Best Sniper Legacy Video

Download Best Sniper Legacy (MOD Unlimited Money) APK for Android

Snajperi më i mirë është kthyer, më i fortë se kurrë...
Çfarë lloj trashëgimie dëshironi të lini si snajperi i fundit që lë në Tokë?
Merrni frymë dhe përgatitni armën tuaj!
A keni atë që duhet për të rrëzuar dinosaurët e egër dhe zombitë e etur për gjak në lojën përfundimtare të gjuetisë?.
Një eksperiment i dështuar ka krijuar krijime monstruoze që bredhin djerrinat post-apokaliptike të Tokës.
Si një qitës elitar, tani duhet të gjuani për të mbijetuar.
Përfundoni misione për të zhbllokuar armë të reja të fuqishme dhe për t'u bërë snajperi i fundit.

Maybe You Like