Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)

Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version10.7.0
File Size252.3Mb
File TypeAPK
PublisherSeriously Digital Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gold/Energy

Descriptions

Fiends më të mirë - Lojë puzzle (MOD, Ari/Energji e Pafund) - kërmijtë dhe kërmijtë jo miqësorë kapën kopshtin tuaj. Ikni nga territori juaj, të cilin jua morën. Përdorni aftësitë unike të super heronjve tuaj dhe mposhtni kundërshtarin tuaj. Dhe ndërsa përparoni në lojë, do të zbuloni heronj të rinj, me aftësitë tuaja. Një numër i madh nivelesh dhe detyrash të përditshme nuk do t'ju lënë të mërziteni. Loja bashkon në vetvete disa lloje zhanresh, që është tipari kryesor i saj.

Screenshots

Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy)

Best Fiends Video

Download Best Fiends (MOD Unlimited Gold/Energy) APK for Android

Drejtoni një grup heronjsh krijesash të lezetshme përmes mijëra enigmave argëtuese në botën e jashtëzakonshme të Minutia, me Best Fiends!.
Ndeshni dhe zgjidhni mijëra enigma argëtuese dhe mundi Slugs në çdo hap!
Shpërthoni armiqtë dhe zgjidhni enigmat sfiduese për t'u avancuar gjithnjë e më afër malit Boom.
Kjo lojë simpatike e përputhjes ofron mbi 6000 nivele që janë të lehta për t'u luajtur, por të vështira për t'u zotëruar!
Ndeshja 3 kalon në nivelin tjetër: vizatoni linja mbi artikujt që përputhen për të krijuar kombinime epike dhe për të zhbllokuar shpërblime argëtuese..
Mblidhni mbi 50 personazhe të lezetshëm, të gjithë me fuqinë e tyre të veçantë!
Niveloni dhe evoluoni personazhet tuaj për t'i bërë ata edhe më të mirë në betejë.
Ndryshoni formacionin tuaj të heronjve dhe përshtatni aftësitë e veçanta për të mposhtur djemtë e këqij ndërsa zbuloni botën magjike të Minutia në lojën e lezetshme, origjinale BEST FIENDS!

Maybe You Like