Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)

Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.2.02
File Size44.6Mb
File TypeAPK
PublisherAdaric Music
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Beat Fire - EDM Music & Gun Sounds (MOD, Monedha të Pafundme) - një vështrim mjaft i pazakontë në zhanrin popullor të ritmeve muzikore - arkadat, në kontrast me analogët e shumtë, është se ndërveprimi me pllakat që bien nuk ndodh me anë të shiritave në kohë. por duke përdorur armë zjarri. Dhe kështu, duke filluar apk modalitetin Beat Fire, do të shihni në ekran një seri pllakash muzikore që bien nga lart poshtë, gjithashtu do t'ju duhet të synoni të xhironi elementë, duke gjeneruar kështu kompozime muzikore. Në dispozicionin tuaj do të keni një përzgjedhje të gjerë këngësh të ndryshme dhe një arsenal mbresëlënës armësh. Por në performancën grafike është e qëndrueshme në stilin klasik, duke kombinuar grafika shumëngjyrëshe dhe animacion të gjallë.

Screenshots

Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins)

Beat Fire - EDM Music Video

Download Beat Fire - EDM Music (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Një lojë e veçantë në zhanre të ndryshme të lojërave me piano me lojë të mrekullueshme!
Beat Fire krijon një festë muzikore të përshtatshme për JU.
Plotësisht inovative me tinguj armësh të këndshëm.
Luaje në shtëpi për të çliruar stresin!.
Mund të gjesh kryevepra epike mbarëbotërore, si Nevada nga Vicetone, Monody nga TheFatRat...
dhe këngë të tjera të njohura!
Shijoni melodinë e bukur, relaksoni shpirtin tuaj me këtë lojë zjarri falas!.

Maybe You Like