Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)

Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2022.02.17
File Size170.3Mb
File TypeAPK
PublisherVector Unit
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Beach Buggy Racing 2 (MOD, para të pakufizuara) - pjesa e dytë e arkadës popullore të garave në të cilën ju duhet të uleni përsëri pas timonit të një karroce garash dhe të përpiqeni të fitoni pozicione drejtuese si në kompaninë e vetme ashtu edhe në garat kundër reales lojtarë nga e gjithë bota. Në përgjithësi, vazhdimi ka ruajtur elementet bazë të pjesës së parë, aq të pëlqyera nga lojtarët. Në të njëjtën kohë, apk modaliteti Beach Buggy Racing 2 mori grafikë më moderne, një sistem të ri zhvillimi, një flotë të përditësuar automjetesh dhe, natyrisht, pista të reja të vendosura në pjesë të ndryshme të botës.

Screenshots

Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money)

Beach Buggy Racing 2 Video

Download Beach Buggy Racing 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bashkohuni në Beach Buggy Racing League dhe konkurroni me shoferë dhe makina nga e gjithë bota.
Garoni nëpër piramidat egjiptiane, kështjellat e infektuara nga dragoi, rrënojat e anijeve pirate dhe laboratorët eksperimentalë të alienëve.
Mblidhni dhe përmirësoni një arsenal të Powerup-eve argëtuese dhe të çuditshme.
Rekrutoni shoferë të rinj, mblidhni një garazh plot me makina dhe bëni gara drejt majës së Ligës..
Gara e parë Beach Buggy prezantoi mbi 100 milionë lojtarë ndërkombëtarë celularë në garat me kart të stilit të konsolës me një kthesë të këndshme jashtë rrugës.
Me BBR2, ne e kemi përmirësuar anten me një sërë përmbajtjesh të reja, Powerup-e të përditësueshme, mënyra të reja lojërash...
dhe për herë të parë mund të konkurroni kundër lojtarëve të tjerë në garat dhe turnetë në internet!.
🏁🚦 VEPRIM SPEKTAKUAR GARA ME KART

Maybe You Like