Battlelands Royale MOD

Download Battlelands Royale (MOD High Damage)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.7.4
File Size83.4Mb
File TypeAPK
PublisherFutureplay
PriceFree
MOD FeaturesHigh Damage

Descriptions

Battlelands Royale (MOD, High Damage) - një nga lojërat më të njohura të veprimit në internet kohët e fundit, si pasojë, nuk është për t'u habitur që ekziston një numër i madh i kloneve dhe analogëve të ndryshëm, por shumica e tyre thjesht kopjojnë një projekt më të famshëm. Por ndonjëherë ka zgjidhje origjinale, për shembull Battlelands Royale. Ju ende duhet të luftoni në një hartë të madhe me lojtarët e tjerë, por këtë herë veprimi shpaloset në hartë me një pamje nga lart, dhe zgjidhja grafike ka pësuar ndryshime. Dhe loja është ridizajnuar në një stil arcade, kështu që mora më shumë dinamikë që ndërthuret me detin e humorit. Por një përzgjedhje e gjerë armësh, objekte të ndryshme, veçori të papritura të lojës, do të jeni akoma të kënaqur me çdo nisje të lojës.

Download Battlelands Royale (MOD High Damage) APK for Android

Maybe You Like