Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)

Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.21.0
File Size45.2Mb
File TypeAPK
PublisherMiniclip.com
PriceFree
MOD FeaturesFast Level Up

Descriptions

Yjet e Basketbollit (MOD, Niveli i shpejtë lart) - Merrni pjesë në turneun botëror të basketbollit Stars. Për të vrapuar dhe luajtur në këtë lojë, ju duhet një lidhje me ueb-in, shkathtësia e gishtërinjve dhe fati, sepse para jush do të jenë pretendentë të vërtetë për orë të tëra për të mprehur aftësitë e tyre në gjuajtjet e lira në fusha të ndryshme basketbolli.

Screenshots

Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up)

Basketball Stars Video

Download Basketball Stars (MOD Fast Level Up) APK for Android

Nga krijuesit e lojërave sportive me shumë lojtarë në internet, të suksesshme të shumta!
Dribble, gjuaj, shëno, FITO në këtë lojë konkurruese basketbolli me shumë lojtarë të drejtpërdrejtë në celular!
Kapni topin dhe përqafoni botën me yjet e basketbollit.
Luaj basketboll me shumë lojtarë autentik 1v1 me ritëm të shpejtë!
Tregoni aftësitë tuaja, lëvizjet dhe falsifikimet për të larguar kundërshtarin tuaj dhe për të gjuajtur për shportën!
Në mbrojtje, qëndroni përballë sulmuesit, vidhni topin dhe vendosni kohën e kërcimeve tuaja për të bllokuar goditjet e tyre!
Të gjitha në KOHË REAL!.

Maybe You Like