Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)

Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.0.8
File Size191.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherFDG Entertainment GmbH
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Bananas

Descriptions

Banana Kong Blast (MOD, Banane e Pafund) - një lojë e re që kombinon elemente të një enigme fizike, një arcade veprimi, platformë dhe vrapues. Dhe kështu, personazhi kryesor i lojës është një majmun qesharak, me nofkën Kong, të cilit më së shumti i pëlqen të udhëtojë nëpër xhunglën e tij të lindjes, por aventura të tilla emocionale zgjojnë oreksin e tij brutal, kështu që gjatë kalimit të niveleve ju duhet të mbledhni bananet e preferuara. Secili prej niveleve është bërë në një stil origjinal, në njërën është e nevojshme të përdorni tytat në formën e armëve për të sjellë heroin në vijën e finishit, në anën tjetër duke përdorur karroca, dhe diku do të duhet të shkoni në këmbë. Lojë dinamike dhe problematike, karakteri qesharak dhe grafika cilësore e konsolës do t'i japin lojës interes dhe pazakontë.

Screenshots

Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas)

Banana Kong Blast Video

Download Banana Kong Blast (MOD Unlimited Bananas) APK for Android

Hipni në topin tuaj me tytë dhe nisuni për një udhëtim shpërthyes në një botë krejtësisht të re përtej xhunglës.
Mblidhni të gjitha bananet e shijshme në rrugën tuaj dhe shijoni vazhdimin e lojës më të mirë pa pagesë të majmunëve në xhungël!
Pocketgamer: “Duket fantastike, duke marrë frymëzim të qartë nga emri i tij simian Donkey Kong.
Një vështrim i shpejtë dhe do të mendonit se ishte një lojë e re e rrallë”.
- Prekni ekranin për të shpërthyer Kong nga fuçi në fuçi.
Koha është gjithçka!.

Maybe You Like