Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)

Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.8
File Size52.8Mb
File TypeAPK
PublisherVOODOO
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Topi sakatim! (MOD, i zhbllokuar) - lojë dinamike me aksion arcade, e cila bazohet në sportin e njohur ekipor të futbollit amerikan, ndërsa zhvilluesit i dhanë lojës një pamje arcade, e cila shtoi më tej dinamikën. Dhe kështu, detyra juaj kryesore do të jetë të dorëzoni topin mbi vijën ekstreme të fushës nga ana e kundërshtarit, ndërkohë që jeni të lirë të kryeni çdo lëvizje mashtruese dhe lëvizje fuqie. Prania e një modaliteti të plotë me shumë lojtarë dhe grafika elegante në një stil minimalist, si dhe menaxhimi i zhvilluar mirë do t'ju lejojë të argëtoheni.

Screenshots

Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked)

Download Ball Mayhem! (MOD Unlocked) APK for Android

Hyni në stadium dhe përballuni me ekipet e tjera në një betejë të ashpër.
Përballuni me të gjithë në horizont për të ecur përpara dhe për të shënuar një Touchdown!.
Tregojuni atyre se kush është ekipi më i mirë në botë!.

Maybe You Like