Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)

Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version3.71.3957
File Size50.0Mb
File TypeAPK
PublisherRedFish Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Badminton League (MOD, Monedha të Pafundme) - imitues arcade badminton i kryer në një stil poligonal, ndërsa loja ju lejon të merrni pjesë në ndeshje në internet ose të luani kundër rivalëve virtualë. Më vete, vlen të përmendet një kontroll i thjeshtë dhe intuitiv, i cili është mjaft i rëndësishëm për lojërat e këtij zhanri dhe ju lejon të luani në mënyrë efektive. Për më tepër, Liga e Badmintonit ka një përzgjedhje të gjerë të goditjeve, goditjeve dhe sulmeve mbrojtëse.

Screenshots

Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)Download Badminton League (MOD Unlimited Coins)

Badminton League Video

Download Badminton League (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Lojërat më konkurruese të badmintonit ndonjëherë!
Përballuni me miqtë tuaj në modalitetin 1 kundër 1, ose fitoni trofeun e Badminton League🏆 në modalitetin e turneut!
Përshtateni karakterin tuaj me shumë artikuj.
Dhe rrisni aftësinë tuaj për të bërë goditje dhe kërcime më të forta!

Maybe You Like