Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)

Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.8.3
File Size70.0Mb
File TypeAPK
PublisherUbisoft Entertainment
PriceFree
MOD FeaturesEasy Game

Descriptions

Assassin's Creed Identity (MOD, Easy Game) - kompania e mirënjohur Ubisoft nuk pushon kurrë së kënaquri fansat me aplikacionet e saj interesante dhe me cilësi të lartë. Kjo ndodhi me Assassin's Creed, do të keni mundësinë ta luani lojën jo vetëm në PC, por edhe në vegël tuaj Android. Loja do t'ju çojë shumë në të kaluarën, gjatë Mesjetës, në të cilën zgjat një luftë afatgjatë midis vrasësve dhe templarëve, lëvizni përgjatë rrugëve të ngushta të qytetit antik, hidheni nga çatia në çati dhe ngjiteni së bashku. Ju jeni një vrasës i heshtur që duhet të kaloni gjithmonë pa u vënë re, të vrisni të gjithë kundërshtarët që ju janë penguar dhe vetëm ju vendosni se si të përmbushni detyrat që ju janë caktuar. Loja do t'ju pushtojë me grafikën e saj të bukur dhe lojën e mrekullueshme dhe dinamike, pasi të keni kaluar disa misione nuk do të mund të dilni.

Screenshots

Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game)

Assassin's Creed Identity Video

Download Assassin's Creed Identity (MOD Easy Game) APK for Android

Bashkohuni me Ezio, Aguilar, Shao Jun dhe shumë vrasës të ndryshëm njëkohësisht për herë të parë!
Assassin's Creed Rebellion është Strategjia-RPG zyrtare celulare e universit të Assassin's Creed.
Zhvilluar ekskluzivisht për celular, një version i ri i Animus na lejon të përjetojmë kujtime nga e kaluara dhe luani me vrasës të ndryshëm njëkohësisht.
Mblidhni vrasës të fuqishëm në një Vëllazëri të vetme dhe bashkohuni kundër Templarëve dhe shtypjes së tërbuar në Spanjë.

Maybe You Like