Arrow.io MOD

Download Arrow.io (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.8.8
File Size69.8Mb
File TypeAPK
PublisherCheetah Games
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Arrow.io - Në këtë lojë ju duhet të mbijetoni dhe të vrisni të gjithë armiqtë tuaj. Merrni harkun dhe sulmoni armiqtë dhe mblidhni kristale dhe jetë për të rritur kohën e lojës në arenë. Gjithashtu, ju mund të përmirësoni fuqinë e sulmit dhe shpejtësinë e ekzekutimit.

Download Arrow.io (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like