Download Army Men Strike (MOD Full)

Download Army Men Strike (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.169.1
File Size351.8Mb
File TypeAPK
PublisherVolcano Force
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Army Men Strike - lojë strategjike me elementë të mbrojtjes së kullës. Origjinaliteti i këtij projekti qëndron në faktin se ju duhet të komandoni një ushtri ushtarësh, ndërsa përveçse të mbroni pasuritë tuaja dhe të ndërtoni një bazë, duhet të përpiqeni të kapni sa më shumë toka të armikut. Vlen të përmendet se do të keni në dispozicionin tuaj zgjedhjen më të gjerë të degëve të ndryshme ushtarake, të cilat do t'ju lejojnë të zgjidhni taktikat më të mira si në aspektin e mbrojtjes ashtu edhe kur sulmoni një kundërshtar. Grafika të shkëlqyera të stilizuara do t'i japin lojës të pazakontë dhe origjinalitet.

Screenshots

Download Army Men Strike (MOD Full)Download Army Men Strike (MOD Full)Download Army Men Strike (MOD Full)Download Army Men Strike (MOD Full)Download Army Men Strike (MOD Full)

Army Men Strike Video

Download Army Men Strike (MOD Full) APK for Android

Një version krejt i ri i Army Men Strike është tani i disponueshëm: vendosni struktura mbrojtëse, mbroni bazën tuaj të shtëpisë nga pushtimet e armikut dhe përjetoni emocionin e mbrojtjes së kullës në modalitetin e lojës Tower Defense të sapo shtuar!
Luaj si fëmijë, lufto si burrë në një luftë pa kufi!
Bazuar në ushtrinë e lodrave të fëmijërisë suaj, ju duhet të mbroni flamurin tuaj kundër armikut dhe të sulmoni duke përdorur një kombinim të fuqishëm taktikash për të fituar luftën në miniaturë midis ushtrisë tuaj të gjelbër dhe lodrave të liga!
Drejtoni një ushtri ushtarësh të gjelbër, avionë me telekomandë, robotë dhe shumë lodra të tjera në beteja të ndryshme epike!
Mbroni veten kundër pushtimit të Ushtrisë Tan dhe vini në provë strategjinë tuaj.
Përdorimi i taktikave tuaja më të mira të mbijetesës është e vetmja mundësi për të fituar.
• Mënyra të shumta sfidash.

Maybe You Like