Download Armed Heist (MOD Immortality)

Download Armed Heist (MOD Immortality)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version2.9.2
File Size659.7Mb
File TypeAPK
PublisherSozap
PriceFree
MOD FeaturesImmortality

Descriptions

Heist i armatosur (MOD, Immorality) - gjuajtës në internet me shumë lojtarë me pamje nga personi i tretë, në këtë lojë ju caktohet roli i grabitësit të bankës, ndërsa përmbushja e qëllimit do të kërkojë nga ju jo vetëm trajnime luftarake, por planifikim të detajuar, si dhe posedim të pajisjeve dhe makinerive të specializuara. Ndërsa numri i grabitjeve të suksesshme do të rritet, ju jo vetëm që do të ngriheni në renditjen kriminale, por gjithashtu do të jeni në gjendje të zgjeroni aftësitë e tyre, të përmirësoni armët, si dhe karakterin tuaj. Një gamë e gjerë misionesh do të kërkojë aftësi dhe aftësi të ndryshme. Grafika e shkëlqyer do t'i japë lojës realizëm dhe dinamikë.

Screenshots

Download Armed Heist (MOD Immortality)Download Armed Heist (MOD Immortality)Download Armed Heist (MOD Immortality)Download Armed Heist (MOD Immortality)Download Armed Heist (MOD Immortality)

Armed Heist Video

Download Armed Heist (MOD Immortality) APK for Android

Koha për të shkuar në punë në Armed Heist – lojë e mbushur me aksione me qitje me person të tretë, që e bën zemrën tuaj të pompohet!
Provoni reflekset tuaja ndërsa ndërmerrni një zbavitje për grabitjen e bankës.
Grabitja e bankave dhe kamionëve të blinduar nuk ka qenë kurrë më emocionuese pasi shmangni plumbat fluturues.
Po kërkoni një lojë të shkëlqyer me qitje për grabitjen e bankës me person të tretë?
Mirë se vini në vendin e duhur, ku përballeni me policët në mbi 70 sfida të gjuajtjes bankare në lojën më të mirë tps në internet!.

Maybe You Like