Archery King MOD

Download Archery King (MOD Stamina)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.35.1
File Size75.8Mb
File TypeAPK
PublisherMiniclip.com
PriceFree
MOD FeaturesStamina

Descriptions

Archery King (MOD, Stamina) - vrasës i ri i kohës nga Miniclip! Konkurroni për saktësinë e gjuajtjes me hark me miqtë ose me lojtarët në kohë reale. Mundohuni të afroheni sa më afër qendrës së objektivit, në mënyrë që të fitoni më shumë pikë dhe të fitoni kundërshtarin, por mos harroni të bëni korrigjime, duke përfshirë shpejtësinë e erës.

Download Archery King (MOD Stamina) APK for Android

Maybe You Like