Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)

Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.0.4
File Size67.3Mb
File TypeAPK
Publishermobirix
PriceFree
MOD FeaturesGolds/Diamonds

Descriptions

Archery Big Match (MOD, Golds/Diamonds) - me këtë lojë ju do të bëheni mbret në gjuajtjen me hark në objektiv. Për të goditur me saktësi, duhet të merrni parasysh intuitivisht forcat e erës dhe drejtimin e saj, atëherë mund të afroheni sa më afër qendrës së objektivit. Për bonuse mund të blini një zmadhim, i cili do t'ju ndihmojë të përmirësoni saktësinë.

Screenshots

Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds)

Archery Big Match Video

Download Archery Big Match (MOD Golds/Diamonds) APK for Android

Me harkun dhe shigjetat për të synuar objektiva të ndryshëm si objektiva rrethorë të zakonshëm, objektiva bedel dhe fruta, mund të përjetoni një ndjenjë emocionuese goditjeje të gjuajtjes me hark.
- Me një kontroll të thjeshtë me prekje, shijoni përvojën më të mirë të lojës me hark.
- Mësoni se si të matni efektet të forcës së erës dhe drejtimit të saj!
Dhe bëni taktikat tuaja për të dominuar ndeshjen!.

Maybe You Like