Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)

Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.21.0
File Size467.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherRovio Entertainment Corporation
PriceFree
MOD FeaturesCoins/Gems

Descriptions

Angry Birds Transformers (MOD, Monedha/Gemër të çmuar) - Lojë zbavitëse dhe super interesante në të cilën do të luani zogj, do të luftoni me forcat e së keqes, ose më saktë Mashtruesin dhe do të tregoni se çfarë janë të aftë Autobots. Dilni me taktika të zgjuara dhe të pazakonta, sulmoni kundërshtarët dhe mblidhni një ekip që do të luftojë me ju. Nëse po luftoni humbjet, atëherë gjithmonë mund të transformoheni shpejt dhe të shndërroheni në një kamion dhe të largoheni nga fusha e betejës. Ftoni miqtë dhe luani në atë vend, duke krijuar ekipin tuaj që do të keni gjithmonë mbulim dhe mbështetje.

Screenshots

Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems)

Download Angry Birds Transformers (MOD Coins/Gems) APK for Android

Angry Birds dhe Transformers përplasen në këtë aventurë të mbushur me aksione 3D për t'i xhiruar ato!
EggSpark i ka shndërruar vezët në robotë të çmendur që po shkatërrojnë Piggy Island, por kush mund t'i ndalojë ata?!
Autobirds, ROLL OUT!
A keni parë ndonjëherë një robot alien Angry Bird?
Hyni në AUTOBIRDS!
Ky grup i guximshëm heronjsh përmban Red si Optimus Prime, Chuck si Bumblebee dhe… mirë që të tjerët do t'i takoni së shpejti.
Ata kanë lazer dhe kthehen në makina.
Plus, ata kanë krahë dhe këmbë - kjo është e para!.
Por kurajozët Autobirds nuk mund ta shpëtojnë vetë Piggy Island - për të ndaluar EggBots, atyre do t'u duhet të bashkojnë forcat me rivalët e tyre të harkuar DECEPTIHOGS (si Decepticons vetëm me erë).
A munden këta armiq të hidhur të bashkohen dhe të lënë mënjanë dallimet e tyre?
Po drejt.

Maybe You Like