Angry Birds Star Wars MOD

Download Angry Birds Star Wars (MOD Unlimited Boosters)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.5.13
File Size49.2Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Boosters

Descriptions

Angry Birds Star Wars (MOD, Pafund Boosters) - komploti i kësaj loje zhvillohet në një univers paralel, në të cilin tashmë ekziston një luftë e gjatë midis zogjve dhe derrave. Loja është në gjendje të pushtojë jo vetëm tifozët e Star Wars, por edhe të gjithë tifozët e lojërave arcade me grafikë të shkëlqyer. Loja do t'ju tregojë heronj të famshëm në një maskë paksa të ndryshme, përdorni shpata dritash, blasters, unike përtej aftësisë së Jedi-t dhe shumë më tepër. Angry Birds nuk ka qenë kurrë kaq interesante dhe emocionuese, provoni dorën tuaj si Jedi!

Download Angry Birds Star Wars (MOD Unlimited Boosters) APK for Android

Maybe You Like