Angry Birds Seasons MOD

Download Angry Birds Seasons (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version6.6.2
File Size100.0Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Angry Birds Seasons (MOD, Monedha të Pafundme) - lojë super popullore që nuk ka nevojë as për prezantim. Luani si zogjtë tuaj të preferuar dhe luftoni me derrat keqdashës dhe dinakë, ata kanë konceptuar diçka shumë të madhe dhe të keqe. Përzënë ata nga ishulli juaj, loja nuk do t'ju bëjë të humbisni për më shumë se 75 nivele. Një grafikë shumëngjyrëshe dhe e pasur do të pushtojë të gjithë dashamirët e efekteve realiste. Trego të gjithë aftësinë tënde me llastiqe në objektiva të gjelbërta të gjalla, prishe planin e tyre dhe mos lejo që t'ju vjedhin vezët përsëri.

Download Angry Birds Seasons (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like