Angry Birds POP Bubble Shooter MOD

Download Angry Birds POP Bubble Shooter (MOD gold/lives)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.21.4
File Size68.5Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD Featuresgold/lives

Descriptions

Angry Birds POP Bubble Shooter (MOD, Gold/Lives) - shkrep flluska sipas lojës puzzle të sapo krijuar dhe problematike! Aplikoni llastiqe, për të bashkëpunuar dhe për të kultivuar flluska, shpëtimin e kafshëve ekzotike dhe disfatën e derrave. Strategjia normale e lojës për substancat do t'ju lejojë të keni flluska!

Download Angry Birds POP Bubble Shooter (MOD gold/lives) APK for Android

Maybe You Like