Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)

Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version4.0.0
File Size117.3Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Corporation
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Angry Birds Match 3 (MOD, Para të Pafundme) - vazhdim i një prej ekskluziviteteve më të njohura për zogjtë e këqij. Këtë herë, studioja finlandeze vendosi të marrë si bazë enigmat e njohura të mekanikës së lojërave arcade nga seria tre me radhë. Në përgjithësi, kjo lojë është bërë në stilin e zakonshëm për zhanrin, por personazhet e preferuar do ta japin lojën të pazakontë. Një orar i mrekullueshëm do të shtojë vetëm një përvojë të këndshme.

Screenshots

Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money)

Download Angry Birds Match (MOD Unlimited Money) APK for Android

Eksploroni botët dhe mblidhni zogjtë e vegjël në këtë lojë puzzle të adhurueshme me ndeshje 3!
Zbukuroni skena, fitoni veshje të reja dhe vishni zogjtë për të shprehur stilin tuaj!
ju presin.

Maybe You Like