Angry Birds Go! MOD

Download Angry Birds Go! (MOD Unlimited Coins/Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.9.1
File Size276.4Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherRovio Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins/Gems

Descriptions

Angry Birds Shko! (MOD, Monedha/Gemër të çmuar të Pafund) - një lojë shumë e njohur në pajisjen Android në të cilën të gjithë personazhet e tu dhe të njohur lëviznin pas timonit të makinave sportive. Loja do të tërheqë jo vetëm për fansat e serisë Angry Birds, por edhe për të gjithë adhuruesit e simulatorëve të garave, loja ka grafikë shumë të mirë dhe kontrolle të përshtatshme, dhe një numër i madh heronjsh dhe një përzgjedhje makinash do t'ju fitojnë dhe zvarriten. për shumë orë lojë. Zgjidhni personazhin tuaj të preferuar dhe tregoni se çfarë jeni të aftë, fitoni gara dhe provoni se jeni më i shpejti!

Download Angry Birds Go! (MOD Unlimited Coins/Gems) APK for Android

Maybe You Like