Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)

Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version11.7.0
File Size80.9Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Corporation
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Boosters

Descriptions

Angry Birds Friends (MOD, Pafund Boosters) - ekskluzivitet popullor që tregon për përballjen e zogjve të këqij dhe jo më pak gicave tinëzarë. Në përgjithësi, Angry Birds Friends është një lloj shtesë e lojës origjinale, ndërsa zhvilluesit ruajtën atmosferën, mekanikën dhe kontrollin e njohur, por nuk harruan për risitë. Dhe kështu, kjo pjesë ka fituar vendndodhje dhe nivele të reja që përditësohen çdo javë, por risia kryesore është një mënyrë e plotë në internet në të cilën mund të konkurroni me miqtë ose lojtarët e tjerë, si dhe të merrni pjesë në turne, të kryeni detyra të ndryshme dhe merrni bonuse dhe çmime unike.

Screenshots

Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters)

Angry Birds Friends Video

Download Angry Birds Friends (MOD Unlimited Boosters) APK for Android

Konkurroni kundër botës në 24 nivele të reja Angry Birds çdo javë!
Ose shfrytëzoni shanset tuaja në Kupën e Yjeve ndërsa shkoni ballë për ballë kundër kundërshtarëve individualë!
Konkurroni me miqtë tuaj, dilni në krye dhe ngjituni në tabelat e drejtuesve për t'u bërë lojtari MË I MIRË i Angry Birds në botë!

Maybe You Like