Angry Birds Epic RPG MOD

Download Angry Birds Epic RPG (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.0.27463.4821
File Size139.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherRovio Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Angry Birds Epic RPG (MOD, para të pakufizuara) - gjatë viteve të fundit, Rovio ka lëshuar tashmë një numër mbresëlënës lojërash kushtuar Angry Birds. Por kjo lojë nuk është si të gjitha të tjerat, sepse për herë të parë në serinë Angry Birds është shfaqur një stil i ri. Loja është bërë në stilin e një strategjie të bazuar në kthesa me elementë RPG. Dhe e gjithë loja do të zhvillohet në një ishull të largët tropikal, në të cilin jetojnë të gjithë derrat e njohur. Një numër i madh vendndodhjesh, duke filluar nga malet e mbuluara me borë dhe duke përfunduar me plazhet e kaltra, nuk do t'i lënë indiferentë të gjithë fansat e kësaj serie lojërash. Luftoni me më shumë kundërshtarë, dhe në fund të lojës do të keni një shans për të luftuar vetë mbretin!

Download Angry Birds Epic RPG (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like