Angry Birds Classic MOD

Download Angry Birds Classic (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version8.0.3
File Size99.1Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Angry Birds Classic (MOD, para të pakufizuara) - Derrat dinakë ju vodhën përsëri të gjitha vezët, bëni gjithçka që është e mundur për t'i kthyer ato derisa të kthehen në një omëletë. Loja pushtoi më shumë se 50 milionë lojtarë dhe fitoi një numër jo më pak të konsiderueshëm fansash nga e gjithë bota. Gjuani zogjtë tuaj me një llastiqe të madhe dhe shkatërroni ndërtesat, ndërsa kaloni lojën do të takoni një numër të madh heronjsh, me aftësitë e tyre unike. Përzëni derrat e këqij nga ishulli juaj!

Screenshots

Download Angry Birds Classic (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds Classic (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds Classic (MOD Unlimited Money)

Download Angry Birds Classic (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like