Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)

Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version3.7.1
File Size255.9Mb
File TypeAPK
PublisherRovio Entertainment Corporation
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Angry Birds 2 (MOD, para të pakufizuara) - vazhdim i arkadës së kultit për zogjtë e këqij. Në përgjithësi, vazhdimi ka ruajtur të gjitha tiparet kryesore të serisë, duke përfshirë mekanikën e lojës, personazhet e njohur dhe atmosferën e përgjithshme, ndërsa pjesa e dytë ka fituar grafikë të përditësuar, veçori të reja dhe një sasi të madhe nivelesh të reja. Për më tepër, në Angry Birds 2 mod apk do të keni mundësinë të provoni forcën tuaj në nivele shumëfazore, të konkurroni në arenë, të merrni pjesë në garat e vlerësimit dhe madje të bashkoheni në klan. Vlen të përmendet se ju keni mundësinë të përmirësoni dhe personalizoni zogjtë, si dhe të kryeni detyrat e përditshme.

Screenshots

Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money)

Angry Birds 2 Video

Download Angry Birds 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bashkohuni me qindra miliona lojtarë FALAS dhe filloni aventurën argëtuese me llastiqe tani!
Bashkohuni me miqtë tuaj, ngjituni në tabelat e liderëve, mblidhuni në klane, mblidhni kapele, merrni përsipër sfidat dhe luani ngjarje argëtuese në mënyrat krejtësisht të reja të lojës.
Zhvilloni ekipin tuaj dhe tregoni aftësitë tuaja në lojën më emocionuese Angry Birds atje!
Njihuni me të gjithë personazhet ikonë të Angry Birds dhe përjetoni lojën argëtuese që ka rrëmbyer zemrat e miliona lojtarëve.
● SFIDAT E PËRDITSHME.
Keni një minutë?Përfundoni një sfidë ditore dhe fitoni disa shpërblime të shpejta.

Maybe You Like