Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)

Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.1.78
File Size45.3Mb
File TypeAPK
PublisherCOWON
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Zemërimi i Stick 5: Zombie (MOD, para të pakufizuara) - Lojëra tepër të njohura për stickmen u përhapën në të gjithë botën brenda pak ditësh dhe fituan një numër të madh audiencash dhe fansash. Zhvilluesit e kësaj loje nuk vendosën të ndalojnë dhe krijuan shtesa në të cilat ju si dhe të gjithë të tjerët do të qëlloni, hakoni dhe shpërtheni gjithçka që do të jetë në rrugën tuaj. Mërzia në mod apk Anger of Stick 5 nuk është e nevojshme, pasi ka mjaft armiq, mund të përdorni armë sipas dëshirës, ​​pasi ka 125 armë.

Screenshots

Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money)

Anger of Stick 5: Zombie Video

Download Anger of Stick 5: Zombie (MOD Unlimited Money) APK for Android

Lojë aksioni Stickman - Zemërimi i Stick 5: ZombieNjë grup i çuditshëm armiqsh u shfaq në qytet dhe kapte njerëz të pafajshëm për t'i përdorur si mjet eksperimental.
Njerëzit masivë janë shndërruar në zombie.
Burri i zemëruar i shkopit dhe miqtë e tij janë shpresa e vetme që ata mund të shpëtojnë njerëzit e qytetit dhe të shkatërrojnë armiqtë.
[RPG's growth elements].

Maybe You Like