Download Among Us (MOD Unlocked)

Download Among Us (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version2022.12.14
File Size218.9Mb
File TypeAPK
PublisherInnersloth LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Midis nesh (MOD, E zhbllokuar) - një lojë në të cilën ju duhet të shkoni në një udhëtim në hapësirë ​​me një anije, dhe për këtë ju duhet ta përgatisni atë për nisje. Por në anije ka një, dy ose tre diversantë që do të ngadalësojnë shpejtësinë, do të shkaktojnë kaos ose do të shkatërrojnë pjesëmarrësit, do të votojnë duke përdorur bisedën si ekip dhe do të gjejnë mashtruesin. Pasi tradhtari zbulohet dhe hidhet në hapësirë, ju fitoni raundin në mod apk Mes nesh.

Screenshots

Download Among Us (MOD Unlocked)Download Among Us (MOD Unlocked)Download Among Us (MOD Unlocked)Download Among Us (MOD Unlocked)Download Among Us (MOD Unlocked)

Among Us Video

Download Among Us (MOD Unlocked) APK for Android

Luaj online ose nëpërmjet WiFi lokal me 4-15 lojtarë ndërsa përpiqesh të përgatisësh anijen tënde kozmike për nisje, por ki kujdes pasi njëri do të jetë një mashtrues i prirur për të vrarë të gjithë!
Shokët e ekuipazhit mund të fitojnë duke përfunduar të gjitha detyrat ose duke zbuluar dhe votuar mashtruesin nga anija .
Mashtruesi mund të përdorë sabotimin për të shkaktuar kaos, duke bërë vrasje më të lehta dhe alibi më të mira.

Maybe You Like