Amazing Fishing MOD

Download Amazing Fishing (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.7.5.1007
File Size47.0Mb
File TypeAPK
PublisherMachbird Studio
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Amazing Fishing (MOD, Para të Pafundme) - Arcade peshkimi e bërë në stilin e vrasës së kohës. Meqenëse nuk është e vështirë të merret me mend, detyra juaj do të jetë të përpiqeni të kapni një rekord, si për nga sasia ashtu edhe për nga madhësia. Për fat të mirë, zhvilluesit na dhanë të gjitha mundësitë për këtë, një gamë të gjerë rezervuarësh dhe pajisjesh, të gjitha llojet e shufrave dhe mjeteve të peshkimit, si dhe më shumë se 50 lloje peshqish. Grafikat e vizatuara përcjellin në mënyrë të përsosur atmosferën e përgjithshme të lojës, dhe elementët e studimit të botës së lojës do të ndihmojnë në diversifikimin e lojës.

Download Amazing Fishing (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like