Amateur Surgeon 3 MOD

Download Amateur Surgeon 3 (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3.3 and up
Version1.43
File Size388Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
Publisher[adult swim] games
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Kirurgu amator 3 (MOD, para pa kufi) - Tek ne mjekësia është në gjendje dekadente, askush nuk dëshiron të punojë me paga të pakta doktor. Prandaj, spitali filloi të pranonte vetëm këdo, dhe nëse pjesa e parë e këtij kirurgu lodër mundi të bëhej një pica e zakonshme, çfarë mund të themi për ju si një lojtar i aftë me gishta me rreze të turbullta, nga kalimet e tepërta të lojërave të reja.

Download Amateur Surgeon 3 (MOD unlimited money) APK for Android

Maybe You Like