Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)

Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.8.10
File Size73.0Mb
File TypeAPK
PublisherNoodlecake
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Alto's Adventure (MOD, Monedha të Pafundme) - Lojë shumë interesante dhe befasuese. E cila që në minutat e para të lojës, do t'ju zhysë në një botë misterioze dhe emocionuese. Thelbi i lojës është të kapni të gjithë drerët dhe lamat që kanë ikur nga ferma juaj. Hipni në dëborë dhe mblidhni monedha në të njëjtën kohë, për të cilat mund të zbuloni lloje të reja heronjsh dhe të përmirësoni karakteristikat e tyre. Peizazhe tepër të bukura dhe magjepsëse në Alto Adventure mod apk, me shoqërim muzikor të këndshëm dhe pa vëmendje, ju garantojnë shumë emocione pozitive. Bëni detyrat e përditshme dhe rrisni nivelin tuaj.

Screenshots

Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins)

Download Alto's Adventure (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Bashkohuni me Alto-n dhe miqtë e tij ndërsa ata nisin një odise të pafund me snowboarding.
Udhëtoni nëpër kodrat e bukura alpine të shkretëtirës së tyre vendase, nëpër fshatra fqinjë, pyje të lashta dhe rrënoja të braktisura prej kohësh.
Gjatë rrugës do të shpëtoni lamat e arratisura, do të bluani çatitë, do të hidheni mbi humnerat e tmerrshme dhe do t'i tejkaloni pleqtë e malit - të gjitha duke pasur guxim elementet gjithnjë në ndryshim dhe kalimi i kohës në mal.
• Lojë e lëngshme, e këndshme dhe emocionuese e bazuar në fizikë.

Maybe You Like